Om Refima

Tycker du att det låter tråkigt med ord som bokföring, revision, ekonomistyrning, budgetering, deklarationer och administration? Så bra!

Läs då mer nedan! 

Vi tycker nämligen att det är bland det roligaste som finns, och det är förmodligen därför vi också är bra på det.

Låt din personliga ekonomipartner från Refima hjälpa dig med ekonomitjänsterna, så kan du göra mer av det du tycker är roligast. Det är precis det som är vår affärsidé. Vi hoppas att du gillar den!

Det är du som är stjärnan!

Att få hjälp med ekonomin kan vara skillnaden mellan ett roligt och lönsamt företagande, istället för oro och sena kvällar med kvitton och redovisning. Att få kunna ägna sig åt det man startade företaget för är den allra viktigaste förutsättningen för att det skall gå bra. Vi vill samma sak som du!

Bara du ringer oss!

Det är nämligen det enda som behövs. Hos oss får alla kunder sin personliga ekonomipartner och det betyder att du kan ställa vilka frågor du vill, och hur många frågor du vill. Det finns inga dumma frågor, men det är väldigt dumt att inte våga fråga. En bra relation är en förutsättning för ett bra samarbete, oavsett storlek. Hos oss kostar det inte extra. Vi tycker nämligen att det är en självklarhet!

Ordning och reda, pengar på Fredag!

Det ligger mycket bakom det ordspråket! Vi har kompetensen som behövs för att du skall känna dig trygg med att lämna några eller alla ekonomitjänster till oss. Dessutom hjälper vi dig med enkla knep och rutiner så att din vardag blir smidigare. Då presterar du som bäst, och det kan bara båda gott för affärerna.

Goda råd ingår också!

Tillsammans med en personlig ekonomipartner från Refima bygger du en bra relation från dag ett. Vi jobbar mycket med att bli bra på att upptäcka både små och stora saker som gynnar din verksamhet. Hur får vi din likviditet att fungera bäst? Betalar du för mycket på dina leasingavtal? Vad ger dig bäst mariginaler? Vårt dagliga ekonomiarbete med din verksamhet gör att vi snabbt kan hjälpa dig till förbättringar, oavsett om du är nystartad eller ledande i din bransch.

Refima logotyp
© Copyright - Refima 2020
Första Långgatan 30, 413 27 Göteborg
Tel: 031-742 25 70 | Fax: 031-742 25 79 | 
info@refima.se

Integritetspolicy/GDPR

   

WEB DESIGN: LIVE Reklambyrå