Om Refima

Tycker du att det låter tråkigt med ord som bokföring, revision, ekonomistyrning, budgetering, deklarationer och administration? Så bra!

Läs då mer nedan! 

Vi tycker nämligen att det är bland det roligaste som finns, och det är förmodligen därför vi också är bra på det.

Låt din personliga ekonomipartner från Refima hjälpa dig med ekonomitjänsterna, så kan du göra mer av det du tycker är roligast. Det är precis det som är vår affärsidé. Vi hoppas att du gillar den!

Vi omorganiserar! En blir två.

Vi på Refima Revision AB kommer att omorganisera oss från och med 1 maj 2023.
Vi kommer att dela upp oss i två bolag. Ett AB för revision (Refima Revision AB) och ett AB för Redovisning (VIP Ekonomibyrå i Göteborg AB).

Auktoriserade Revisorerna Benny och Gun kommer driva Refima Revision AB och Auktoriserade Redovisnings- och rådgivningskonsulterna Catarina och Hanne kommer driva VIP Ekonomibyrå i Göteborg AB.

Vi vill och kommer fortfarande arbeta ihop och se oss som kollegor. Vi sitter kvar i de lokaler på Första Långgatan 30, som vi har idag, t o m 30 september 2023, men söker nu efter nya lokaler där vi önskar ha gemensamma umgängesytor om möjligt men separerade arbetslokaler.

För er som revisionskund innebär omorganisationen inga förändringar så nedan beskriver vi översiktligt om vad som förändras för er som redovisningskund.

För er som redovisningskund innebär det att ert bolags löpande redovisning, bokslut, upprättan- de av årsredovisning och ev. bolagsdeklarationer kommer från 1 maj 2023 avtalas med och fak- tureras av VIP Ekonomibyrå i Göteborg AB men skötas som tidigare av ”din” redovisningskonsult, om hen inte planerar att pensionera sig förstås för då erbjuds du att samarbeta med en av oss andra befintliga medarbetare. En ny medarbetare sökes med ljus och lykta.

VIP Ekonomibyrå kommer arbeta för ett digitaliserat flöde i våra arbetsmoment men vi anser att den personliga kontakten är en viktig grundsten i vår kontakt och den vill vi såklart fortsätta att värna om.

VIP Ekonomibyrå står för Vi På Ekonomibyrån samt att ni som kunder hos oss är en VIP kund (very important person), alltid i fokus. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar till oss, vi hoppas och ser fram emot ett gott samarbete med just er och ert företag.

Det är du som är stjärnan!

Att få hjälp med ekonomin kan vara skillnaden mellan ett roligt och lönsamt företagande, istället för oro och sena kvällar med kvitton och redovisning. Att få kunna ägna sig åt det man startade företaget för är den allra viktigaste förutsättningen för att det skall gå bra. Vi vill samma sak som du!

Bara du ringer oss!

Det är nämligen det enda som behövs. Hos oss får alla kunder sin personliga ekonomipartner och det betyder att du kan ställa vilka frågor du vill, och hur många frågor du vill. Det finns inga dumma frågor, men det är väldigt dumt att inte våga fråga. En bra relation är en förutsättning för ett bra samarbete, oavsett storlek. Hos oss kostar det inte extra. Vi tycker nämligen att det är en självklarhet!

Ordning och reda, pengar på Fredag!

Det ligger mycket bakom det ordspråket! Vi har kompetensen som behövs för att du skall känna dig trygg med att lämna några eller alla ekonomitjänster till oss. Dessutom hjälper vi dig med enkla knep och rutiner så att din vardag blir smidigare. Då presterar du som bäst, och det kan bara båda gott för affärerna.

Goda råd ingår också!

Tillsammans med en personlig ekonomipartner från Refima bygger du en bra relation från dag ett. Vi jobbar mycket med att bli bra på att upptäcka både små och stora saker som gynnar din verksamhet. Hur får vi din likviditet att fungera bäst? Betalar du för mycket på dina leasingavtal? Vad ger dig bäst mariginaler? Vårt dagliga ekonomiarbete med din verksamhet gör att vi snabbt kan hjälpa dig till förbättringar, oavsett om du är nystartad eller ledande i din bransch.

Refima logotyp
© Copyright - Refima 2020
Första Långgatan 30, 413 27 Göteborg
Tel: 031-742 25 70 | Fax: 031-742 25 79 | 
info@refima.se

Integritetspolicy/GDPR

   

WEB DESIGN: LIVE Reklambyrå